maanantai 15. lokakuuta 2012

Kolme isoa juhlan aihetta

Valoa pimeydessä!Kuukauden sisällä on "tapahtunut" kolme isoa juhlimisen arvoista tapausta. Paljon tietenkin pienempiäkin edistysaskeleita on tullut, mutta kolme ihmettä ja kauan odotettua, suurta urakkaa on saatu valmiiksi. 

Kylpyhuone, jonka olemme tottuneet näkemään sinisen sävyissä ja laatat, jotka ovat lojuneet laatikoissa ja vain käväisseet kylppärin puolella...

...ovat asettuneet siihen kuosiin, jossa ne tulemme näkemään pitkälle tulevaisuuteen. Vain saumaus puuttuu, ja senkin pro-tiimimme käy hoitamassa huomenna.


OIohuone, joka pitkään oli kaaoksen vallassa, puruilla ja reikiä seinässä.......on saanut lattian ja kattolevytyksen nuoren isännän ja velipoikiensa tehtyä miehen työt totta tosiaan.

Alkaa näyttää ihmisasumukselta? Uskomatonta, mutta todellakin totta.

Kolmas mahtavan tuntuinen juttu on se, että pihakin on nyt sitten vihdoin ja viimein saatu (joidenkin pikku kommellusten jälkeen, kuten esim. katkenneet maalämpökaivon tuontiputket) muotoiltua lopulliseen profiiliinsa ja siivottua.Nyt melkein voisi jo sanoa, että ihan pahin alkaa olla takanapäin. Reilun vuoden jälkeen pääsimme siihen pisteeseen, mistä remontit yleensä aloitetaan;-) Lopullista muuttoa valmistellaan, eli evakkomajasta luopumista ja tavaroiden siirtämistä omaan kotiimme (ainakin henkisesti).

3 kommenttia: