maanantai 7. toukokuuta 2012

Saunan ja kylpyhuoneen rivinteeraus ja kellarin "pannuhuoneen" maalinpoistoa




Tästä se lähti. On se alle jäävä seinä hieman karu, pahimmat vaan paikkailtu ja piki jyrsitty pois. 88 millisellä HB - priimalla mennään, edelleen, ilmarako likimäärin 50 mm. Sitä arvottiin, pitäisikö alle laittaa kapillaarikatkoksi bitumikaistale tai vastaava, mutta todettiin rakentaja sukulaisilta tehdyn gallupkyselyn kautta se hätävarjelun liioitteluksi (laatan alla 20 cm kapillaarikatkoa, ulkopuolella uudet sadevesijärjestelmät ja Isodränit) ja mahdollisesti ongelmia aiheuttavaksi (rakenteen tukeminen ja kiinnitykset, vesieristesauman eläminen jne.)



Kulman vahvistus harjateräksestä taitelluilla hakasilla. Ilmarako kiertää myös kulman. Onneksi on taas lankomies mallina ja apuna ennenkaikkea!







Ei se vielä valmiiksi tullut, mietitään vielä, mitä pitäisi ymmärtää tehdä ennenkuin lyödään kiinni kokonaan.Mutta iso kasa harkkoja saatiin jo taas pois kuleksimasta pitkin lattioita!

Pannuhuonetta samalla

Pirullinen pannuhuoneen seinä on maalattu myrkynvihreellä lateksilla. Jumanskukke, on lateksi sementtiseinässä piukassa. Fein Multimaster jyrsii pikkuhiljaa, mikään muu ei ole auttanut, ei rälläkkä, ei poraan kiinnitetyt harjakset ei käsipelit.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti